Gratis juridische hulp bij letselschade door arbeidsongeval

 • Maximale schadevergoeding
 • Zeer ervaren letselschadeadvocaten (LSA)
 • Reeds duizenden slachtoffers bijgestaan
 • Kosten vergoed door aansprakelijke partij
 • Landelijk werkzaam

Direct antwoord op
al uw vragen

Onze letselschadespecialist neemt vrijblijvend telefonisch contact met u op
  Onze aanpak

  U heeft letselschade en wil gebruik maken van onze dienstverlening. Hoe zal het proces verlopen?

  Meld uw letselschade!

  Meld hier direct uw letselschade

  Binnen 1 werkdag contact

  Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact op en u krijgt een letselschade advocaat te spreken.

  Uw zaak wordt opgestart

  Tot slot adviseren wij gratis en vrijblijvend over de haalbaarheid van een claim en de (on)mogelijkheden.

  Persoonlijk bezoek van een advocaat

  Is er een haalbare claim dan wordt u thuis bezocht door een letselschade advocaat.

  Arbeidsongeval, wat nu?

  Bent u slachtoffer geworden van een arbeidsongeval buiten uw schuld om en lijdt u daardoor schade? Bijvoorbeeld door tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid of de onmogelijkheid het huishouden/tuin/onderhoud in/om/aan de woning te doen? Dan heeft u te maken met letselschade en heeft u recht op een vergoeding voor deze schade.

  Een arbeidsongeval schuilt vaak in een klein hoekje, zo gebeuren er tijdens het werken dagelijks vele kleine en grote ongevallen die (kunnen) leiden tot blijvend letsel. Ervaring en routine leidt tot onvoorzichtigheid zodat een ongeluk op de loer ligt, maar ook werkdruk en tijdsdruk leidt vaak tot gevaarlijke situaties.

  Heeft u letsel opgelopen tijdens uw werk, dan moet u werkgever aantonen dat zij alles heeft gedaan om dat te voorkomen. Is uw werkgever tekort geschoten in haar zorgverplichting tegen u als werknemer, dan is hij aansprakelijk voor de schade als gevolg van zo’n ongeval. Juist in gevallen van werken onder druk of routinematige opdrachten wordt van de werkgever extra inspanning verwacht om veilig werken te bevorderen en daarop toe te zien. Laat uw werkgever dat na, dan moet zij uw schade vergoeden.

  Dit is iets waar wij u als ervaren advocatenkantoor graag bij ondersteunen. Dit doen wij onder andere door de veroorzaker en/of haar verzekeraar aansprakelijk te stellen. Wij verhalen de aangebrachte schade op hen en zetten alles op alles voor een volledige vergoeding van uw schade!

  Wanneer schakelt u onze hulp in?

  Wij helpen u graag wanneer u buiten uw schuld om beschadigd bent door een arbeidsongeval en hierdoor ongevraagd met letsel, kosten en allerlei andere problemen wordt geconfronteerd. U heeft natuurlijk niet gevraagd om dit arbeidsongeval, maar wordt wel geconfronteerd met de nadelige gevolgen en de ellende die hier mee gepaard gaat. Daarom helpen wij u graag bij het zo goed mogelijk verhelpen van deze gevolgen!

  Soorten arbeidsongevallen

  Een arbeidsongeval met letselschade als gevolg wordt vaak veroorzaakt door het feit dat de werkgever geen of te weinig veiligheidsvoorschriften heeft opgesteld. Daarnaast is de werkgever ook aansprakelijk als hij of zij niet toeziet op de naleving van deze veiligheidsvoorschriften. Vroeg of laat zullen onveilige werkomstandigheden resulteren in een van de volgende arbeidsongevallen:

  • Valpartij van steiger, trap of ladder
  • Vinger of hand in (zaag)machine
  • Aanrijding door heftruck
  • Valpartij van (defecte) laadklep
  • Uitgegleden op gladde werkvloer
  • Letsel doordat er op de werkplek een voorwerp op je valt
  • Letsel door gevaarlijke machines
  • Letsel door verkeersongeval tijdens werk

  Bent u slachtoffer van een soortgelijk arbeidsongeval? Neem dan direct contact met ons op voor een eerste gratis vrijblijvend advies!

  De voordelen van SDW advocaten

  • Gespecialiseerde belangenbehartigers;
  • Onze kosten worden vergoed door de aansprakelijke partij;
  • Laagdrempelig;
  • Communicatief vaardig;
  • Jarenlange ervaring in het bijstaan van slachtoffers;
  • Toegankelijk.

  Onze advocaten pakken slagvaardig door in uw belang en bespreken in gewoon en duidelijk Nederlands wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn.

  Verzekering van de werkgever

  Werkgevers zijn doorgaans goed verzekerd tegen arbeidsongevallen middels een aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering vergoedt de schade van werknemers bij allerlei soorten arbeidsongevallen. Een werkgever heeft doorgaans dan ook geen of weinig bezwaar tegen het claimen van de toegebrachte letselschade. U hoeft dan ook niet te vrezen dat het indienen van een schadeclaim ten koste gaat van de relatie tussen u en uw werkgever.

  Wat moet u doen bij een arbeidsongeval

  In het geval van een arbeidsongeval is het erg belangrijk dat u direct een aantal zaken zelf probeert te regelen om uw dossier zo succesvol mogelijk te maken, namelijk:

  • Vraag collega’s en andere ooggetuigen om een verklaring;
  • Meld het arbeidsongeval direct bij uw directe leidinggevende en werkgever;
  • Bel indien nodig 112;
  • Maak foto’s van de plek van het arbeidsongeval, de schade en uw verwondingen;
  • Probeer rustig te blijven;
  • Ga naar uw huisarts/de eerste hulp;
  • Noteer zelf alvast de kosten die u maakt en de inkomsten die u misloopt;
  • Schakel juridische hulp in om de werkgever aansprakelijk te kunnen stellen.

  Heeft u vragen over wat u moet doen als u slachtoffer bent van een arbeidsongeval? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

  Second-opinion uit laten voeren op uw dossier

  Bent u bijgestaan door een rechtsbijstandsverzekeraar, letselschadebureau of letselschadejurist en bent u niet tevreden met de uitkomsten van uw arbeidsongeval dossier? Dan voeren wij graag gratis een second opinion voor u uit! De kans is groot dat wij uw dossier wél met succes kunnen afsluiten!

  Vragen over hulp bij letselschade na een arbeidsongeval?

  Heeft u vragen over wat u moet doen bij een arbeidsongeval of wilt u liever direct de hulp van een van onze advocaten inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande formulier. Wij helpen u graag!

  Veel gestelde vragen

  Ben ik verplicht om mezelf onder behandeling te laten stellen van een arts of medisch specialist?

  Duis venenatis augue augue, sit amet pharetra tellus aliquet at. Cras blandit volutpat quam. Proin sodales sagittis erat eget cursus. Ut tristique vehicula iaculis.

  Hoelang duurt het voordat ik een voorschot ontvangt?

  Duis venenatis augue augue, sit amet pharetra tellus aliquet at. Cras blandit volutpat quam. Proin sodales sagittis erat eget cursus. Ut tristique vehicula iaculis.

  Wat is smartengeld en waar moet van uitgaan/hoe wordt berekend?

  Duis venenatis augue augue, sit amet pharetra tellus aliquet at. Cras blandit volutpat quam. Proin sodales sagittis erat eget cursus. Ut tristique vehicula iaculis.