Wat te doen bij letselschade

Wat te doen bij letselschade

Ongeval melden

Onze letselschadespecialist neemt vrijblijvend telefonisch contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat te doen bij letselschade

Het is raadzaam om direct na het ongeval een deskundige en ervaren letselschadejurist in te schakelen die is gespecialiseerd in het vaststellen van uw schadeposten en in het onderhandelen met schadeverzekeraars. Een ongeval kan grote gevolgen hebben voor de rest van uw leven. Lichamelijke klachten of andere vormen van (blijvend) letsel kunnen het gevolg zijn. Veel slachtoffers laten het er na een ongeval bij zitten. Het kan zijn dat men niet op de hoogte is van het recht op schadevergoeding, dat men zich ‘medeschuldig’ voelt aan het ongeval of dat de schade op het eerste gezicht laag lijkt.

Gevolg kan zijn dat u volledig opdraait voor de langdurige of blijvende gevolgen van het ongeval. Kosten voor medische behandelingen, inkomensverlies, beperkingen van doorstroming in opleiding of werk en beperkingen in vrije tijd komen veel voor. Ook als blijkt dat het ongeval is veroorzaakt door bijvoorbeeld een onverzekerde partij, kunt u te maken krijgen met ingewikkelde procedures om uw schade alsnog vergoed te krijgen.

Indien u letselschade heeft opgelopen, kunt u dus het beste contact opnemen met ons kantoor om via een (letselschade)advocaat uw schade vergoed te krijgen. Let hierbij op dat u dit doet binnen de verjaringstermijn. Met verjaring wordt bedoeld dat door het verloop van tijd rechten verloren gaan. Is een recht verjaard, dan kunt u dat in de rechtbank niet meer afdwingen. Voor letselschadezaken geldt een verjaringstermijn van vijf jaar. Belangrijk is dat de verjaringstermijn pas begint te lopen als het slachtoffer bekend is met het letsel en bekend is geworden wie aansprakelijk is voor de schade. Pas vanaf dat moment geldt de verjaringstermijn van vijf jaar. Bij verkeersongevallen geldt een verjaringstermijn van 3 jaar richting de WAM-verzekeraar en 5 jaar richting de eigenaar van het motorvoertuig.

Wacht dus niet te lang met het inschakelen van een advocaat.

Onze service

Wij leveren u rechtshulp met vastberadenheid en betrokkenheid. Onze rechtshulp ziet niet alleen op het beoordelen van de aansprakelijkheid en de schade maar ook op vragen over arbeidsrecht, eigen verzekering of uitkering van het UWV.

Samen goed voor 45 jaar ervaring in letselschade

Gratis als aansprakelijkheid erkend is

Het verhalen van letsel-schade vereist vakkundig aanpak

Wij gaan voor het beste resultaat