Ongeval in de bouw

Ongeval in de bouw

Ongeval melden

Onze letselschadespecialist neemt vrijblijvend telefonisch contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ongeval in de bouw

Wanneer u op een grote bouwplaats letsel oploopt door de situatie aldaar of door een gedraging van een ander persoon, kunt u daarvoor de hoofdaannemer of de werkgever van de andere persoon aansprakelijk stellen.

Uw eigen werkgever heeft vaak geen zeggenschap op de bouwplaats en geen zeggenschap over de andere persoon. De hoofdaannemer heeft zeggenschap over de situatie op de bouwplaats. De werkgever van de andere persoon is aansprakelijk voor schadeveroorzakende gedragingen van zijn werknemer die verband houden met de werkzaamheden van deze werknemer.

Bij dergelijke situaties is het van belang duidelijkheid te krijgen over de gezagsverhoudingen tussen alle partijen. Wij kunnen u bijstaan in het verhaal van uw schade, waarbij wij de gezagsverhoudingen in kaart zullen brengen en de juiste aansprakelijke partij zullen aanspreken.

Onze service

Wij leveren u rechtshulp met vastberadenheid en betrokkenheid. Onze rechtshulp ziet niet alleen op het beoordelen van de aansprakelijkheid en de schade maar ook op vragen over arbeidsrecht, eigen verzekering of uitkering van het UWV.

Samen goed voor 45 jaar ervaring in letselschade

Gratis als aansprakelijkheid erkend is

Het verhalen van letsel-schade vereist vakkundig aanpak

Wij gaan voor het beste resultaat