Schade Verzekering voor Inzittende (SVI) of Schade Verzekering voor Opzittenden (SVO)

Schade Verzekering voor Inzittende (SVI) of Schade Verzekering voor Opzittenden (SVO)

Ongeval melden

Onze letselschadespecialist neemt vrijblijvend telefonisch contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schade Verzekering voor Inzittende (SVI) of Schade Verzekering voor Opzittenden (SVO)

Een schadeverzekering voor inzittende (SVI) of opzittende (SVO) is een aanvulling op de reguliere autoverzekering. Wat ons betreft zelfs een belangrijke aanvulling. Deze verzekering biedt namelijk zekerheid voor zowel de bestuurder als de passagiers bij een ongeval. Of het nu gaat om medische kosten of invaliditeitsuitkeringen deze verzekering zorgt ervoor dat je goed gedekt bent. Daarbij valt schade aan persoonlijke bezittingen ook onder de dekking van de verzekering. Wij leggen u op deze pagina verder uit hoe deze verzekering in elkaar steekt. Daarbij gaan we eerst in op wat deze verzekering inhoudt. Op die manier hopen wij dat u de juiste keuze kunt maken om uzelf en uw passagiers te beschermen op de weg. Met de schadeverzekering voor inzittende of opzittende voorkomt u financiële zorgen na een ongeval.

Wat is een Schade Verzekering voor Inzittende (SVI) en Schade Verzekering voor Opzittende (SVO)?

Een SVI, schadeverzekering voor inzittenden, biedt bescherming bij ongevallen in voertuigen. Deze verzekering dekt de schade aan de bestuurder en de passagiers. De schade die onder de verzekering voor inzittende en opzittende wordt gedekt is ongeacht wie schuldig is. Dit houdt in dat de daadwerkelijk geleden schade wordt vergoed. Schade die ontstaat in geval van letsel, blijvende invaliditeit of overlijden wordt vergoed. Ook de medische kosten worden daarbij meegenomen. Ook wordt onder deze verzekering een mogelijke uitkering aan nabestaanden vergoed. De uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden bestaat uit een vast bedrag. Ook de materiële schade aan spullen in het voertuig zijn gedekt onder de verzekering voor inzittende en opzittende.

 

De schadeverzekering voor inzittende (SVI) en voor opzittende (SVO) biedt uitkomst voor financiële problemen. Wanneer de reguliere autoverzekering niet voldoende dekking geeft, biedt deze verzekering de oplossing. Het hebben van deze verzekering kan financiële lasten na een ongeval aanzienlijk verminderen. Dit biedt voor veel mensen ook rust, omdat het op kosten bij een ongeval op die manier gedekt zijn. Het voordeel van de schadeverzekering voor inzittende is dat daadwerkelijke schade wordt vergoed. Schade aan spullen die zich in het voertuig bevinden worden met de dekking ook vergoed. Schade aan uw smartphones, tablet en andere bagage is daarmee gedekt onder deze verzekering.

Ongeval melden

Heeft u een ongeval gehad en wilt u deze melden? Vul uw contactgegevens in en geef een korte omschrijving van het letsel of stel uw vraag. Onze letselschadespecialist neemt vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Onze service

Wij leveren u rechtshulp met vastberadenheid en betrokkenheid. Onze rechtshulp ziet niet alleen op het beoordelen van de aansprakelijkheid. Ook kijken wij naar de schade en helpen wij met vragen over arbeidsrecht. Heeft u vragen over de eigen verzekering of uitkering van het UWV? Wij helpen u graag verder.

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen wat betreft SVI en SVO? Neem dan zeker contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier, of door een mail te sturen naar info@sdwadvocaten.nl. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar, namelijk op 0302428599. Wij helpen u graag verder!

Onze service

Wij leveren u rechtshulp met vastberadenheid en betrokkenheid. Onze rechtshulp zit niet alleen op het beoordelen van de aansprakelijkheid en de schade maar ook op vragen over arbeidsrecht, eigen verzekering of uitkering van het UWV.

Samen goed voor 45 jaar ervaring in letselschade

Gratis als aansprakelijkheid erkend is

Het verhalen van letsel-schade vereist vakkundig aanpak

Wij gaan voor het beste resultaat