No cure no pay

No cure no pay

Ongeval melden

Onze letselschadespecialist neemt vrijblijvend telefonisch contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

No cure no pay

Een ‘no cure no pay’-regeling ziet op de betaling van de advocatenkosten. Dit betalingssysteem houdt in dat de advocaat de kosten, die gemoeid zijn met de belangenbehartiging, laat afhangen van het te behalen resultaat van de zaak: bij geen resultaat hoeft dan niet te worden betaald door de cliënt. Deze prijsafspraak is in principe verboden in de advocatuur, met uitzondering van letsel- en overlijdensschade zaken.

De Orde van Advocaten heeft advocaten die slachtoffers bijstaan in letselschadezaken de mogelijkheid geboden om onder strikte voorwaarde op basis van resultaatsafhankelijke beloning te werken. Wanneer u vragen heeft over dit systeem en of dit systeem voor u van toepassing is, kunt u contact met een van onze advocaten opnemen.

Wij wijzen er op dat op grond van artikel 6:96 BW de redelijke kosten voor deskundige bijstand om tot aansprakelijkheid te komen en om de schade vast te stellen behoren tot uw schade en derhalve moet worden betaald door de aansprakelijke partij.

In de meeste zaken betekent dit dat u geen kosten aan inschakeling van ons kantoor heeft in letselschadezaken waarin aansprakelijkheid volledig is erkend.

Onze service

Wij leveren u rechtshulp met vastberadenheid en betrokkenheid. Onze rechtshulp zit niet alleen op het beoordelen van de aansprakelijkheid en de schade maar ook op vragen over arbeidsrecht, eigen verzekering of uitkering van het UWV.

Samen goed voor 45 jaar ervaring in letselschade

Gratis als aansprakelijkheid erkend is

Het verhalen van letsel-schade vereist vakkundig aanpak

Wij gaan voor het beste resultaat