Beroepsziektes

Ongeval melden

Onze letselschadespecialist neemt vrijblijvend telefonisch contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beroepsziektes

Veelvuldig en lange tijd dezelfde bewegingen uitvoeren op het werk, zoals bij productiewerk, stelselmatig te zwaar tillen op het werk en jarenlange blootstelling aan schadelijke stoffen, kan tot blijvend letsel leiden. De voorbeelden zijn onbeperkt, maar de bekendste zijn de RSI-klachten (repetitive strain injury), COPD (schildersziekte) en asbestlongen.

In dit soort gevallen zal het slachtoffer moeten bewijzen dat het geconstateerde letsel het gevolg is van de hem of haar opgedragen werkzaamheden. Daarnaast dient de werkgever te worden verweten dat hij zijn zorgplicht tegenover zijn personeel heeft geschonden. Daarvan is bijvoorbeeld sprake als de werkgever met eenvoudige maatregelen of hulpmiddelen het geconstateerde letsel had kunnen voorkomen.

Denkt u dat u klachten heeft door uw werk, schroom dan niet om ons kantoor vrijblijvend te vragen naar uw mogelijkheden en kansen om uw schade te verhalen.

Onze service

Wij leveren u rechtshulp met vastberadenheid en betrokkenheid. Onze rechtshulp zit niet alleen op het beoordelen van de aansprakelijkheid en de schade maar ook op vragen over arbeidsrecht, eigen verzekering of uitkering van het UWV.

Samen goed voor 45 jaar ervaring in letselschade

Gratis als aansprakelijkheid erkend is

Het verhalen van letsel-schade vereist vakkundig aanpak

Wij gaan voor het beste resultaat