Rechtsbijstandverzekeraar

Ongeval melden

Onze letselschadespecialist neemt vrijblijvend telefonisch contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wanneer u een rechtsbijstandverzekeraar heeft dan nog kunnen wij u bijstaan. Door het Europese Hof van Justitie is bepaald dat wanneer een procedure noodzakelijk is om uw rechten veilig te stellen de kosten voor die procedure door de rechtsbijstandverzekeraar moeten worden gedragen. Met andere woorden wanneer de rechtsbijstandverzekeraar tijdens de correspondentie met de andere partij niet komt tot aansprakelijkheid en een procedure is noodzakelijk, dan kunt u ons kantoor inschakelen omdat de kosten daarvoor worden vergoed door de rechtsbijstandverzekeraar.

U heeft immers een vrije advocaatkeuze. De rechtsbijstandverzekeraar kan u dan ook niet verplichten een bepaalde advocaat te kiezen.

Mocht u in een dergelijk situatie verkeren, neemt u contact op met onze advocaten om te mogelijkheden te bespreken. Onze advocaten zullen vervolgens in contact treden met de rechtsbijstandverzekeraar om met hen te overleggen over de kosten. Tevens zal de advocaat ook de wederpartij nogmaals aanschrijven om te trachten zonder een procedure tot overeenstemming te komen.