Sociaal zekerheidsrecht

Sociaal zekerheidsrecht

Ongeval melden

Onze letselschadespecialist neemt vrijblijvend telefonisch contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sociaal zekerheidsrecht

Na een ongeval met blijvend letsel wordt ieder slachtoffer geconfronteerd met de vraag hoe nu verder en wat wordt er van mij verwacht? Hoe lang betaalt mijn werkgever mijn salaris? Heb ik recht op een uitkering en zo ja, welke? Waar vraag ik een uitkering aan? Moet ik solliciteren?

Met vragen over het recht op een werkloosheidsuitkering, ziektewetuitkering of WIA-uitkering kunt u bij ons kantoor terecht. Ieder slachtoffer van letselschade loopt tegen deze en meer vragen aan, die onlosmakelijk met een letselschadedossier verbonden zijn.

De financiële gevolgen voor een letselschadeslachtoffer kunnen enorm zijn. De overheid legt immers steeds meer verantwoordelijkheid en financiële consequenties bij het individu. Zo is de WW-uitkering nu korter van duur, instromen in de WIA lastiger en de ziektewetuitkering beperkt.

Het is om al deze redenen in uw belang zo spoedig mogelijk contact op te nemen met ons kantoor. Bel ons voor een gratis en vrijblijvend eerste advies!

Onze service

Wij leveren u rechtshulp met vastberadenheid en betrokkenheid. Onze rechtshulp ziet niet alleen op het beoordelen van de aansprakelijkheid en de schade maar ook op vragen over arbeidsrecht, eigen verzekering of uitkering van het UWV.

Samen goed voor 45 jaar ervaring in letselschade

Gratis als aansprakelijkheid erkend is

Het verhalen van letsel-schade vereist vakkundig aanpak

Wij gaan voor het beste resultaat