Inademen asbest

Inademen asbest

Ongeval melden

Onze letselschadespecialist neemt vrijblijvend telefonisch contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inademen asbest

Door het inademen van asbest kunt u ernstige ziektes ontwikkelen. Asbestvezels kunnen immers schade aanrichten in de longen en kanker veroorzaken. Het moet dan wel gaan om de vezels van asbest, dus langdurig werken of wonen in een gebouw waar asbest in verwerkt is kan geen kwaad. De vezels komen namelijk pas vrij indien de asbest bewerkt wordt, zoals tijdens een verbouwing.

Ook al is het verwerken van asbest al geruime tijd niet meer toegestaan (sinds 1991), de ontwikkeling van asbestkanker kan lang duren. Hierdoor kunt u geconfronteerd worden met een ziekte die lang geleden veroorzaakt is door asbest. Het kan zelfs 50 jaar duren voordat u ziek wordt.

Bent u in aanraking gekomen met asbestvezels en daardoor ziek? Neemt u dan contact op met ons kantoor. Wij kunnen u helpen om via het Instituut Asbestslachtoffers (IAS) een schadevergoeding te krijgen.

Onze service

Wij leveren u rechtshulp met vastberadenheid en betrokkenheid. Onze rechtshulp ziet niet alleen op het beoordelen van de aansprakelijkheid en de schade maar ook op vragen over arbeidsrecht, eigen verzekering of uitkering van het UWV.

Samen goed voor 45 jaar ervaring in letselschade

Gratis als aansprakelijkheid erkend is

Het verhalen van letsel-schade vereist vakkundig aanpak

Wij gaan voor het beste resultaat