mr. S.E. (Sabine) Patijn

In 2019 heb ik de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Tijdens de master heb ik aansprakelijkheidsvakken en arbeidsrechtsvakken gevolgd. Naast mijn juridische passie, ben ik ontzettend liefhebber van de sneeuw. Ik ben een echte wintersportfanaat en tijdens mijn master heb ik deze twee passies kunnen combineren. In Oostenrijk heb ik mijn masterscriptie geschreven over de aansprakelijkheid bij skiongevallen. Ik vond het ontzettend interessant om te kunnen en mogen schrijven over de juridische gevolgen van een skiongeval. Dit was een unieke ervaring en een bevestiging dat ik in de letselschade aan de slag wilde gaan.

Ik help mensen graag. Bij letselschade gaat het om meer dan alleen het afwikkelen van het juridische gedeelte. Elk slachtoffer heeft een eigen verhaal en hier luister ik graag naar. Als advocaat van slachtoffers kan ik het menselijke met het juridische perfect combineren. Het is mijn taak om de juridische en financiële zorgen na een ongeval uit handen te nemen, zodat slachtoffers zich kunnen focussen op hun herstel.

Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam bij SDW Advocaten. Ik sta slachtoffers bij van verkeers- en bedrijfsongevallen en medische fouten. Ik ben daarnaast lid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP).