Nekletsel

Ongeval melden

Onze letselschadespecialist neemt vrijblijvend telefonisch contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nekletsel

Een verkeersongeval kan grote gevolgen hebben voor de rest van uw leven. Lichamelijke klachten als een whiplash, rugklachten of andere vormen van (blijvend) letsel kunnen het gevolg zijn. Een whiplash is letsel aan de nek en/of rug ten gevolge van een plotselinge gebeurtenis, waarbij het hoofd krachtig voor en achteruit bewogen wordt. Een whiplash is dus een veelvoorkomend letsel na een verkeersongeval.

De discussie die veel voorkomend is bij de Whiplash-problematiek gaat over het gemis van objectiveerbare medische schade. Er is vaak niets te zien op röntgenbeelden of scans. De artsen gaan uit van het verhaal van het slachtoffer. Veel verzekeraars geven, naar aanleiding van het advies van de medisch adviseur, aan dat de klachten bestaan uit kneuzingen en na enkele maanden tot een half jaar moeten zijn genezen. Dat is echter niet altijd het geval.

Op dat moment is het van belang om te kijken naar de medische voorgeschiedenis. Wanneer iemand een blanco voorgeschiedenis heeft en de geuite klachten ten van het ongeval niet had, dan zullen wij stellen dat op basis van de juridische causaliteit de klachten en beperkingen die nu worden geuit aan het ongeval moeten worden toegerekend, tenzij een arts aangeeft dat er sprake is van simulatie, overdrijven, inbeelden of de klachten worden voorgewend

Onze service

Wij leveren u rechtshulp met vastberadenheid en betrokkenheid. Onze rechtshulp zit niet alleen op het beoordelen van de aansprakelijkheid en de schade maar ook op vragen over arbeidsrecht, eigen verzekering of uitkering van het UWV.

Samen goed voor 45 jaar ervaring in letselschade

Gratis als aansprakelijkheid erkend is

Het verhalen van letsel-schade vereist vakkundig aanpak

Wij gaan voor het beste resultaat