Onze clienten beoordelen ons met een 
4
 uit de 5 sterren.

Ander verkeersongeval

Ander verkeersongeval

Ongeval melden

Onze letselschadespecialist neemt vrijblijvend telefonisch contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ander verkeersongeval

De wet maakt een onderscheid tussen gemotoriseerde en niet-gemotoriseerde voertuigen. Niet-gemotoriseerde voertuigen zoals fietsers worden in Nederland extra beschermd, aangezien de kans op (ernstig) letsel groter is dan bij gemotoriseerde voertuigen zoals een auto. Ongeacht de vraag wie schuld heeft aan het ongeval, zal de zwakke verkeersdeelnemer in principe ten minste 50% van de geleden schade vergoed krijgen.

Heeft u een ongeval gehad met een scootmobiel? Een scootmobiel wordt eveneens gezien als een kwetsbare verkeersdeelnemer, waardoor ook de scootmobiel rijder extra bescherming geniet.

Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeval met een paard? Dan is in principe de eigenaar van het paard volledig aansprakelijk voor de letselschade die u door het ongeval met het paard heeft opgelopen. Hierbij speelt schuld wel nog een rol. Indien u bijvoorbeeld het paard met opzet hebt laten schrikken door hard te toeteren of wanneer het paard stilstond tijdens de aanrijding, dan is de eigenaar van het paard niet aansprakelijk. Dit geldt overigens ook voor andere dieren. Wanneer bijvoorbeeld een hond los rondloopt en een verkeersongeval veroorzaakt, dan is de eigenaar van de hond aansprakelijk. Uitzonderingen zijn schuld door roekeloos gedrag van de weggebruiker.

Onze service

Wij leveren u rechtshulp met vastberadenheid en betrokkenheid. Onze rechtshulp zit niet alleen op het beoordelen van de aansprakelijkheid en de schade maar ook op vragen over arbeidsrecht, eigen verzekering of uitkering van het UWV.

Samen goed voor 45 jaar ervaring in letselschade

Gratis als aansprakelijkheid erkend is

Het verhalen van letsel-schade vereist vakkundig aanpak

Wij gaan voor het beste resultaat