Onze clienten beoordelen ons met een 
4
 uit de 5 sterren.

Mw. Mr. L.M. Tan

De gezondheidszorg in brede zin heeft altijd mijn interesse gehad. Daarom heb ik de master Gezondheidsrecht, aangevuld met andere vakken binnen het aansprakelijkheidsrecht, gevolgd. Tijdens een aantal stages bij een rechtsbijstandsverzekeraar, een advocatenkantoor en een ziekenhuis, kwam ik in aanraking met letselschade. Het helpen van mensen van wie het leven onvrijwillig in meerdere of mindere mate op zijn kop staat, vind ik een mooi onderdeel van dit rechtsgebied. Ook het medische aspect spreekt mij erg aan.

Ik heb altijd veel en fanatiek gesport naast school, studie en later mijn werkzame leven, zowel individueel als in teamverband. Het is fijn om na een werkdag of werkweek op lichamelijk vlak het uiterste van jezelf te vragen. Uiteraard is het sociale aspect voor mij ook waardevol. Het doorzettingsvermogen dat ik binnen mijn sportieve activiteiten in al die jaren heb ontwikkeld, neem ik zeker mee in mijn werkzaamheden.

Per 1 april 2018 ben ik werkzaam bij Sijbrandij De Waard Advocaten. Ik ben mij bewust van de verantwoordelijkheden die mijn werk als belangenbehartiger met zich mee brengt. Ik ben dan ook zeer gedreven om de belangen van cliënten zo goed mogelijk te behartigen. Het is immers belangrijk dat men zich kan focussen op zijn of haar herstel, zonder zich zorgen te hoeven maken over de juridische en financiële aspecten die op dat moment spelen.

Mevrouw mr. L.M. Tan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Letselschaderecht (burgerlijk recht, slachtoffers)

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.