Uw claim voor een zorgeloze toekomst

Ons kantoor

Sijbrandij De Waard Advocaten is een kantoor van zes advocaten dat zich volledig heeft toegelegd op het juridisch en praktisch bijstaan van personen met letsel na ongeval. Samen zijn wij goed voor meer dan 45 jaar ervaring in het regelen en beoordelen van letselschade dossiers. Bij ieder letselschadedossier komt echter meer kijken dan de schadevergoeding alleen. Vragen over sociaal zekerheidsrecht (werkeloosheidwet, ziektewet en wia) en arbeidsrecht zijn aan de orde van de dag.

De naamgevers van het kantoor, Jan de Waard en Rienk Sijbrandij, hebben beiden de grotius opleiding personenschade aan de katholieke universiteit van Nijmegen doorlopen en zijn lid van de specialistenvereniging van letselschadeadvocaten de LSA.

Bewust is gekozen voor een kantoororganisatie met nauwe samenwerking tussen de advocaten. Uitwisseling van kennis en ervaringen bevordert een optimale kwaliteit. De ontwikkelingen in het recht en de samenleving gaan snel. Door een goede samenwerking en werken in teamverband zijn we in staat die ontwikkelingen bij te houden en onze kennisvoorsprong in te zetten voor het belang van onze cliënten.

Onze cliënten hebben steeds een aanspreekpunt en kunnen rekenen op maximale aandacht en optimale zorg.

In de meeste gevallen biedt de wet mogelijkheden om de kosten voor rechtsbijstand te verhalen op de aansprakelijke partij. Dat betekent dat een gespecialiseerde advocaat ook voor u betaalbaar is. Verder leert de ervaring dat uw letselschade in de meeste gevallen geregeld kan worden zonder dat daarvoor slepende en ingewikkelde procedures nodig zijn.

"Uw claim voor een zorgeloze toekomst"

Heeft u vraag of wilt u graag persoonlijk uw situatie bespreken?