Over Mr. T. van Harten

Letselschadeadvocaat

In 2017 heb ik de master Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht afgerond. Zowel tijdens de studie als gedurende mijn student-stages bij verschillende advocatenkantoren is mijn interesse in de advocatuur ontstaan. Tijdens de master heb ik verdiepende vakken in het aansprakelijkheidsrecht gevolgd en ben ik in aanraking gekomen met letselschade. Ik heb een brede interesse ontwikkeld, maar door de stages heb ik affiniteit gekregen met het letselschaderecht en heb ik mij hier verder in verdiept. Vooral de combinatie van het juridische- en het medische aspect spreek mij erg aan.

Na mijn afstuderen ben ik begonnen bij Compensa Letselschade. Hier heb ik ruim drie jaar gewerkt en heb ik ervaring opgedaan in het bijstaan van slachtoffers van met name verkeers- en bedrijfsongevallen. Sinds januari 2021 ben ik werkzaam bij Sijbrandij De Waard Advocaten. Ik ben lid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP).

In het letselschaderecht staat het contact met de cliënt centraal. Achter elke zaak zit een persoonlijk verhaal en het geeft mij voldoening om mensen met een juridisch geschil adequaat te helpen. Slachtoffers hebben al genoeg geleden en het is mijn taak om te zorgen dat zij hun leven weer kunnen oppakken. Ik zal de confrontatie met de wederpartij niet uit de weg gaan, maar uiteindelijk staat het belang van de cliënt voorop.